Over Ons

Welkom bij Chiropractie Haarlem

Onze Praktijk

Chiropractie Haarlem bestaat al sinds 1991 en is daarmee de langstlopende chiropractiepraktijk in Haarlem. Onze cliënten komen uit heel Noord-Holland. Onze chiropractoren worden continu bijgeschoold en verdiepen zich in diverse richtingen van het vakgebied. U kunt daardoor met een verscheidenheid aan klachten bij ons terecht. Heeft u een chronisch probleem? Alles al geprobeerd? Met chiropractie kunnen veel klachten alsnog worden verholpen. Juist ook wanneer er niets gevonden is op röntgenfoto’s of MRI-scans.

Ook voor een second opinion bent u bij Chiropractie Haarlem altijd welkom.

Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een eerste afspraak.

De chiropractoren

Edwin Braacx

DOCTOR OF CHIROPRACTIC

Geboren op 20 maart 1958 te Vancouver, heeft een opleiding medische basiskennis gevolgd aan de University of Victoria. Vervolgens behaalde hij zijn titel Doctor of Chiropractic aan het Canadian Memorial Chiropractic College in Toronto. Hij is aangesloten bij de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) en staat ingeschreven in het register van de SCN. Chiropractie Haarlem heeft hij in 1991 geopend.

Jan Jonk

DOCTOR OF CHIROPRACTIC

Geboren op 13 januari 1980 te Volendam, heeft de opleiding Bewegingswetenschappen voltooid aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Daarna volgde hij de opleiding voor Chiropractie aan het Anglo-European College of Chiropractic in Bournemouth, Engeland. Hij is sinds 2008 werkzaam als chiropractor in Haarlem. Jan is aangesloten bij de NCA en staat ingeschreven in het register van de SCN.

Welkom bij Chiropractie Haarlem

Neem een kijkje in onze chiropractiepraktijk en ontdek hoe gemakkelijk het is om een afspraak te maken.

Wilt u nu een tijdstip reserveren? Dat kan hier.